Beech.it site

Open repetitie van de jeugdfanfare

Datum 15 juni 2019
Tijd 17:45 t/m 20:00
Locatie Zalzershaof,
Zalzerskampweg 64
Hout-Blerick

Nieuws voor muziekliefhebbers, muzikanten en iedereen die misschien wel lekker zelf muziek wil gaan maken!

Fanfare de Echo in Hout Blerick is een muziekgezelschap met leden van jong tot oud, een gezellige club die graag samen muziek maakt en mooie optredens willen neerzetten. Onze jeugd start gemiddeld rond de leeftijd van 7 - 8 jaar, jonger kan, ouder natuurlijk ook altijd. Op 5 juni hebben al verschillende kinderen kennis gemaakt met onze vereniging tijdens de informatieochtend, ze hebben op instrumenten mogen spelen en uitleg gehad.

Vind je het ook leuk om meer te weten te komen en misschien wel zelf te starten met muziek maken? Kom dan naar de open repetitie van de jeugdfanfare op zaterdag 15 juni tussen 17.45 en 20 uur in Zalzershaof, Zalzerskampweg 64 Hout-Blerick. Dan kun je ons zien & horen en vertellen we je graag meer over wie we zijn en wat we doen. Tot zaterdag!

Agenda overzicht

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.