Beech.it site

Lentegroet vanuit Belfeld!

De lente is begonnen! Prachtig lenteweer was het afgelopen weekend ook in Belfeld. Waar Harmonie Kunst Na Arbeid ons op zondag 2 april had uitgenodigd voor een gezamenlijk Lenteconcert. Ondanks het mooie weer, was De Hamar goed gevuld met publiek.

Fanfare de Echo had de eer om het concert af te trappen, dat deden we uitstekend met muziekstukken als; Vitae Aeternum en Gloria Estafette. Na een korte pauze was Harmonie Kunst Na Arbeid aan de beurt, zij brachten liederen ten gehore zoals; New Baroque Suite en Happy Feet.

Beide orkesten hebben onder leiding van dirigent Hub Nickel een uitstekend performance neergezet en dat liet het publiek ook blijken! Na afloop konden publiek en muzikanten nagenieten op het terras in de zon.

Dank aan Harmonie Kunst Na Arbeid voor de goede organisatie!